Missioon ja visioon
Kuulsaali missioon on pakkuda kõrgeima kvaliteediga meelelahutuse teenust läbi parima teeninduse, kaasaaegse keskkonna ja suurepärase tootevaliku.
Meie visiooniks on muuta maailma rõõmsamaks ja paremaks, ühendades inimesi, võideldes igavusega ja pakkudes häid emotsioone.
Kuulsaal pakub tõeliselt rikkalikku toidumenüüd, milles on kasutatud vaid kõige kvaliteetsemat ja värskemat toorainet. Menüü on hoole ja armastusega koostanud meie peakokad Siret Anton ja Fred Ehand, eesmärgiga pakkuda klientidele häid emotsioone läbi maitsete. Kuulsaali menüüst leiab igaüks endale meelepärase valiku, olgu tegemist lõuna, õhtusöögi, koosoleku või peolauaga. Oleme uhked oma toiduvaliku üle!
Meie peabaarman Jonne Kääramees on Inglismaa parimate kolleegide abil kokku pannud ülimõnusa valiku kosutavaid ja meeliülendavaid mokteile, kokteile ja shote klassikutest tõeliste üllatajateni. Iga jook on eriline ja väärt proovimist!
Teame, et täiuslikkus nõuab pühendumist ning pingutame, et Kuulsaalis veedetud aeg pakuks meie klientidele kvaliteetset ajaveetmisvõimalust ja häid emotsioone!
Kuulsaal paneb peo veerema!